Naši radovi

Ovdje možete vidjeti neke primjere našeg rada.

Hibridni eventi i live streamovi

Za Balkantage u Münchenu izveli smo live streaming 2 paralelna streama na Youtube sa simultanim prijevodom na dva znakovna jezika i automatski generiranim titlovima. Istovremeno je publika u dvorani mogla na drugom projektoru pratiti 2 znakovna jezika i čitati automatske titlove (real-time). Omogućili smo i uključenje gostiju preko Zooma.


Snimka live streama hibridne konferencije Ambiciozna budućnost za žene nakon pandemije (2022.)

Uspješno smo izveli 📡📺 live streaming hibridne konferencije “Ambiciozna budućnost za žene nakon pandemije” iz Kuće Europe u organizaciji Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, pri čemu smo uspješno savladali mnoge tehničke izazove kao što su miksanje simultanog prijevoda, režija projekcije u dvorani (puštanje videa i prezentacija), režija video streama s više kamera te upravljanje sa dva audio miksa – za publiku u dvorani, te za online publiku.


Isječak iz live streama koncerta grupe Killed A Fox iz Vintage Industrial Bar-a. Montaža je izvršena uživo. (Zagreb, 2021.)

Tijekom lockdowna smo izveli live stream koncerta grupe Killed A Fox, gdje smo uspješno savladali izazov live montaže rock koncerta.


Live stream koncerta ansambla Trio Evocacion u Hrvatskom glazbenom zavodu, Zagreb (2021.)

Tri vrhunska mlada gitarista pokazali su nam povjerenje pa smo tako streamali njihov koncert iz Hrvatskog glazbenog zavoda netom prije preuređenja zgrade. Umjesto uobičajenog umetanja grafika za najavu svake točke, koristili smo glas spikera, te je time ovaj stream uz video dobio i poseban radiofonijski štih.


Live stream koncerta učenika i učenica Glazbene škole Zlatka Grgoševića, Sesvete (svibanj 2021.)

Prenosili smo niz koncerata učenika i učenica Glazbene škole Zlatka Grgoševića u Sesvetama, te im se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. Stream su pratile specijalno dizajnirane grafike čiji dizajn potpisuje dizajnerica Ana Svalina.

Snimanje i montaža

Čelistica Romana Šimbera u Hrvatskom glazbenom zavodu, Zagreb (2020.)

U svrhu prikupljanja donacija za potresom oštećenu zgradu Hrvatskog glazbenog zavoda, čelistica Romana Šimbera odlučila je snimiti video na prašnjavoj i oštećenoj pozornici te time podići svijest građana o važnosti HGZ-a za kulturu grada.


Eva Šulić i Zagrebačka filhamornija u KD Vatroslav Lisinski, Zagreb (2016.)

Sada već davne 2016. godine imali smo jedan od prvih angažmana vezanih za Zagrebačku filharmoniju, te smo pokretima kamere uspješno pratili dinamiku glazbenog djela i upada pojedinih dionica orkestra.


Oktos ansambl u Hrvatskom glazbenom zavodu, Zagreb (veljača 2020.)

Za prvi koncert Ansambla Oktos u Hrvatskom glazbenom zavodu složili smo vrlo efektnu rasvjetu i isprogramirali promjene sheme boja u skladu s karakterom svake skladbe. Tijekom snimanja i montaže pazili smo da pratimo upade pojedinih instrumenata, kao i na to da cjelokupna dinamika videa bude u skladu s glazbenom dinamikom.


Darko Žuk u muzeju Mimara (2014.)

Davne 2014. za potrebe koncerta Darka Žuka u muzeju Mimara htjeli smo da snimka lebdi i teče baš poput djela Wagnera i Liszta, pa smo koristili kran i slider. Ovo je ujedno jedna od naših prvih koncertnih snimki. Rezultat možete pogledati u videu gore.